Eat to beatDie volgende skakel het 'n wonderlike saamgestelde lys van verskeie kankerwerende/kankerbestrydende voedselsoorte onder andere kruie en speserye/groentes/vrugte/olies en nog vele meer - tot 'n verrassing vir die soettande https://www.eattobeat.org/foodHoë inname van kankerbestrydingskosse soos groente, vrugte, vis, kalsiumryke kosse en vesel is geassosieer met 'n verminderde risiko van kolorektale, long- en borskanker, terwyl rooi en verwerkte vleisinname, alkoholinname, ongesonde liggaamsmassa-indeks (BMI ), en abdominale vetsug geassosieer word met 'n verhoogde risiko.Om fisies aktief te wees en genoeg vitamien D te verkry, het ook die vatbaarheid van kanker verminder.Inflammasie is die onderliggende probleem wat kankeragtige tumorinisiasie, progressie en groei dikteer. Studies dui daarop dat 30 persent tot 40 persent van alle soorte kanker voorkom kan word met 'n gesonde lewenstyl en dieetmaatreëls! Ander bronne beweer dat hierdie getal eintlik baie hoër is, met ongeveer 75 persent van kankergevalle is lewenstylverwant.