Author Topic: Biltong pasta  (Read 6856 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Terry

  • Regular Members
  • Suigeling
  • Posts: 248
  • Gender: Female
    • Squisita Jewellery
Biltong pasta
« on: February 22, 2014, 12:17:09 PM »
500 ml witsous
30 ml (2 e) groenpeperkorrels
sout na smaak
15 ml (1 e) olyfolie
1 ui, gekap
2 knoffelhuisies, fyn gedruk
500 g sampioene
150 g biltong
250 g pennepasta, gekook en gedreineer

    Meng die witsous en groenpeperkorrels en geur met die sout.
    Verhit die olie en braai die ui en knoffel tot geurig.
    Voeg die sampioene by, roer deur en braai tot gaar.
    Meng die uiemengsel en biltong met die witsous en roer deur die pasta.

Offline Angelica

  • Regular Members
  • Hardebaard
  • Posts: 1674
  • Gender: Female
Re: Biltong pasta
« Reply #1 on: February 23, 2014, 07:24:43 AM »
Klink heerlik.
elle

Offline PM

  • Administrator
  • Meester
  • Posts: 10700
  • Gender: Female
Re: Biltong pasta
« Reply #2 on: February 24, 2014, 08:49:13 AM »
Maklik om te maak en heerlik om te eet!   :hello2:
Om te weet is om te verstaan.