Hierdie resep lyk vir my heerlik en ek dink mense sal mal wees hieroor.
Bestanddele:
2 Rolletjies skilferkorsdeeg, ontdooi
1 Ui, fyngekap
1 Rooipeper, fyngekap
4 Hoenderborsies, in klein repies gesny
1 Pakkie fyngesnyde spek repies
1 Bondel spinasie, gewas en fyngekap
1 Houertjie sampioene, skoongemaak en in repies gesny
1 Koppie mozzarella kaas, gerasper
1 Koppie cheddar kaas, gerasper
Halwe koppie feta kaas
1 Eier, geklits
Metode:
Braai jou spek in 'n pannetjie. Sit die ui en rooipeper by en braai tot sag. Sit die sampioene by en braai verder. Braai dan die hoender repies saam tot gaar. Hier kan jy sout en peper bysit na smaak.
Smeer jou braai rooster met botter aan albei kante. Rol dan een rolletjie deeg oop op een kant van die rooster.
Sit helfde van die spinasie bo-op die deeg en dan die hoender mengsel. Gooi al die kase bo-op die hoender en dan laastens die res van die spinasie.
Rol jou 2de rolltejie deeg bo-op. Met jou vingers druk albei kante van die deeg saam om hom 'n pastei te maak.
Maak 4-5 gaatjies bo-op met 'n mes.
Smeer die eier aan beide kante van die pastei en sit op 'n koelerige braai vir omtrent 20 minute waar jy elke nou en dan die rooster omdraai.