Onder die kombers
Bestandele:
Kool (hoeveelheid na gelang van die wat moet eet)
Pakkie varkworsies in stukke gesny
Bacon
Groot ui
Soetrissies en sampioene
Kaassous (pakkie of gewone witsous met kaas)
Deegbestanddele:
1 k meel,
kwart k kookolie,
1 eier,
sout,
2 t bakpoeier,
1 k melk
Metode:
Braai alles saam.
Gooi kool by (opgekerf) en kook tot gaar.
Voeg speserye waarvan jy hou by.
Roer kaasous deur en skep in oondbak.
Deeg:
Sif meel, sout en bakpoeier saam.
Gooi die kookolie in 'n koppie en breek een eier daarin. Klits goed met 'n vurk en voeg melk bietjie bietjie by.
Meng melk en meelmengsel tot slapperige loperige deeg.
Gooi die deeg oor die kool, sprinkel gerasperde kaas oor en 'n bietjie rooipeper.
Bak teen 180 grade tot bruin.