Bokkoms. Bietjie potent na my smaak.
Lewies, hoe droog mens bokkoms?
Sardiens...
Hy moet baie vinnig op warm kole gaargemaak word. Die graatjies is lekker sag en propvol Kalsium.
Olyf olie en suurlemoensap en S&P en parsley. Vandat daar net Ingels op die houers is, weet ek nie meer wat is Parsley in Afrikaans. Jammer.
Kry daai vuur aan die gang en die kole moet warm wees.
Smeer die sardiens met olyf olie en gooi sout op sy stert... nee, wag, oor die hele vissie.
In 'n bakkie meng jy die parsley en die suurlemoensap en res van olyf olie en as jy knoffel eet, kneus hom so bietjie en gooi in. Ek se, hou verby met knoffel.
Braai die sardiens so vir 15mins, draai kort-kort om tot die velletjie lekker krakerig is en die vleis mooi wit en gaar.
Smeer van die inhoud van die bakkie oor die vissies en as jy opdien, gooi die res van die bakkie-inhoud oor.
Sit voor met suurlemoen-skyfies.