As variasie op die "Green Curry Seafood Dish' het Outop gisteraand gebraaide uie en rooi peper bygevoeg.
Dit was 'n ware feesmaal en toe het ek soos gewoonlik vanoggend weer die oorskiet van vooraf geniet!
Elke aand as ons saam handevat om dankie te se vir die voorreg om as man en vrou aan tafel kan sit
met 'n bord kos en 'n dak oor jou kop, is 'n ongelooflike voorreg wat ons sekond vir sekond vertroetel.
Tel my seeninge een vir een dat ek my Outoppie aan die sy het, hy is my rots en anker deur dik en dun
hou hy die pot letterlik aan die kook in ons pandok!
Besig om te pak vir ons wegbreek-week in die skoon vars berglug, was daar
vanaand effens verneuk voor die pandok se stoof. Die gebruiklike seekosdis
was omtower in 'n Thai Green Curry uit 'n doos met alles wat jy nodig het
in aparte pakkies met genommerde aanwysings. Een-twee-drie het jy
'n smaakvolle gereg wat geen tree agteruitstaan vir enige restaurant nie.
Bedien met rys en platbroodjies om in die sous te doop.