4 groot kriefsterte
haal uit die dop deur kookwater op te gooi en ontdop.
sny in blokkies
botter in die pan en braai kreef daarin tot dit gaar is
terwyl jy kreef braai gooi sout en peper na smaak, want jou tyd om dit te gooi gaan later min wees.
wanneer dit gaar is gooi brandewyn wat jy effens warm gemaak het in die mikro, net effens.
sowat 100 na 120 ml op 4 sterte en steek brand
sprinkel nou koekmeel, nie mezina nie, oor die kreef wat nou redelik waterig sal wees en roer en sprinkel nog meel en roer en hou so aan dat dit stywer raak
gooi 150 na 250 ml room en weer meel
room vir so romerig soos jy dit wil hê en meel vir hoe droog of loperig jy die sous wil hê.
gooi 1/4 teelepel rooi peper ( na smaak) en roer en skep op en eet
kan vis fillet sonder grate ook so maak, kabeljou, geelbek, geelstert en king klip werk goed.