Die Afrikaanse Forum
Bak en brou => Resepteboek => Lekkers => Topic started by: PM on January 30, 2012, 10:43:58 AM
-
6 Koppies suiker
1 Blik kondensmelk
1 Kondensmelkblikkie vol water
3 Eetlepels goue stroop
250 gram margarine of botter
1 Koppie koekmeel
Knippie sout
Kwart telepel kremetart
1 telepel water (om kremetart op te los)
So maak mens:
Gooi suiker, water, kondensmelk, stroop, botter en sout in 'n kastrol.
Smelt op lae hitte.
Voeg meel by en sit plaat op hoog en roer gedurig.
Sodra dit begin kook, voeg die kremetart wat met een telepel water gemeng is, by.
Kook op hoog vir 15 minute terwyl aanhoudend geroer word.
Haal dit af van die stoof af en klits met 'n handklitser vir 5 minute.
Gooi dit in 'n gesmeerde pan en sny in porsies.
-
Liefie maak altyd fudge, hy is baie sterker as ekke as dit by kook en bak kom....