Bak en brou > Sop

Romerige hoendersop

(1/3) > >>

Terry:
4 hoenderborsies, in klein blokkies gesny
1 groot ui, fyngekap
1 wortel, gerasper
1 pakkie gesnyde sampioene
1 hoender stock cube
1 bakkie mascarpone roomkaas
sout en peper

Braai eers die ui en wortel tot sag, voeg dan die sampioene by en laastens die hoender.  Sit dan die stock cube by met genoeg water en kook tot die hoender sappig maar gaar is.  Vou die mascarpone by en sout en peper na smaak.

PM:
Dit klink heerlik.  Een van die dae is ek tuis om te proe!

Jeannedarc:
I do wonder - if one smoke the chicken prior to using it in the soup, it should bring a lovely smokey taste to the soup. I also think that smoked turkey would be lovely too.

Terry:
In Dubai het ons baie baie turkey geeet, dit is heerlik!  Dit is een van jou maerste stukke vleis en kan op enige manier gaar gemaak word.  Ek is absoluut mal daaroor.  Ek kry dit nerens hier in SA nie, behalwe toe ons eendag deurgery het Thabazimbi toe.  Hulle het 'n groot Checkers daar met heerlike groot stukke turkey.  Hoe wens ek nou dat ek dit gekoop het.

Ek is geen kenner van vleis rook nie, maar dit klink vir my baie goed met die sop.

Terry:
En wat dalk van baie crispy spek bo-op die sop?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version