Bak en brou > Seekos

Slakke en room gereg

<< < (2/3) > >>

Terry:
Romerige slakke:

1 Blikkie slakke
2 Teelepels Knoffel (die reeds gekapte knoffel in houertjies smaak die beste)
1 Klein houer room
Suurlemoensap
Vars gekapte pietersielie
Swartpeper

Meng jou knoffel, room, paar druppels suurlemoensap en swartpeper saam. 
Was jou slakke deeglik.
Sit die slakke in jou slakbakkies en bedek met die room.
Bak in die oonde teen 180grade vir omtrent 15 minute.
Strooi die vars gekapte pietersielie bo-oor en bedien met bruin brood.

Jy kan ook gerasperde kaas bo-oor sit net voor dit in die oond gaan.

PM:
Jy is 'n ware ou staatmaker.  Dankie Terry. 

Angelica:
Hou aan verby hou.

PM:
 :sign10: Ek hou aan verby.  Wat is vir jou lekker EllĂ©, jou gunsteling gereg. 

Angelica:
Sjoe, nie veel nie.  Sal 'n paar noem.
Hoender gebraai in die oond tot bruin en krakerig, beesstert, skaaptjoppies met mash, spek, daai ou daar in Brackenfell se wors, tjops op die kole, Thai hoender, kerrie blokkiesvleis, lekker degie-vis, calamari steaks en ringe gerooster en gebak, oond-groente gemaak met olyfolie en baie herbs, pastas kan jy maar opskep met lekker dik, stewige souse en baie kase, pizza met ekstra trekkaas, nog groente, papat so soet soos stroop met lemoenskil in, pampoen, groenboontjies met aartappel en spek en baie peper en room ingeroer, brode, alle vorms en smake en kulture s'n, baie botter, kaas, vye jam, poedings wat gemmer is, roomys, soppe van Woelies se rakke af....
Is hier nog plek vir die res? 
You get the picture?  Nou moenie vra hoekom my jeans alweer 'n zip moet kry nie.
Ek lief kos.  Daar is net 'n paar dinge wat ek nie eet nie:  slakke, knoffel, Afrika-vleis  ens ens ens,

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version