Author Topic: Kaserige varkschnitzel  (Read 10065 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Terry

  • Regular Members
  • Suigeling
  • Posts: 248
  • Gender: Female
    • Squisita Jewellery
Kaserige varkschnitzel
« on: February 22, 2014, 12:13:51 PM »
4 varkvleis-steaks, sonder been
sout en peper
125 ml (½ k) mielieblom
1 eier, geklits
30 ml (2 e) melk
250 ml (1 k) koeskoes, gaar
olie vir vlakbraai
200 g cheddarkaas, in skywe gesny
250 ml (1 k) bereide sampioensous

    Kap die vleis platter. Geur dit met die sout en peper en rol in die mielieblom.
    Klits die eier en melk saam en doop die schnitzels daarin.
    Rol in die koeskoes en verkoel 15 minute.
    Verhit die olie en braai die schnitzels tot goudbruin en gaar.
    Plaas ’n skyf kaas op elke schnitzel en bedruip met sampioensous.
    Sit voor met wortelslaai.

Offline PM

  • Administrator
  • Meester
  • Posts: 10692
  • Gender: Female
Re: Kaserige varkschnitzel
« Reply #1 on: February 24, 2014, 08:15:27 AM »
Hmmm!  Dit klink heerlik.  Dankie vir die deel matertjie. 
Om te weet is om te verstaan.