Author Topic: Ongekookte klapperys  (Read 6025 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PM

  • Administrator
  • Meester
  • Posts: 10692
  • Gender: Female
Ongekookte klapperys
« on: January 30, 2012, 10:57:21 AM »
600 gram versiersuiker
300 gram klapper (900 ml)
1 Blik kondensmelk (397gram)
1 Telepel vanilje geursel (5 ml)
Kwart telepel kremetart
Kwart telepel sout
'n Paar druppels rooi koek-kleursel

So maak mens:

Meng die versiersuiker, klapper, kondensmelk, vanilje, kremetart en sout saam.
Knie die mengsel goed.
Druk die helfte van die mengsel in 'n goed gesmeerde pan.
25 X 15 X 15 cm pannetjie.
Kleur die ander helfte en knie die mengsel goed.
Druk die pienk op die wit styf vas.
Plaas in die yskas om styf te word.
Sny vierkantjies.


Om te weet is om te verstaan.